Glede seg til vår og sommer

I forfjor/fjor strikket jeg en jakke i alpakka-ull, som jeg har brukt veldig mye. Varm og deilig, og akkurat passe lang og passe alt mulig.  Men, jeg har drømt om å strikke den i garnet som er oppgitt og avbildet i oppskriften, og garnet ble bestilt i all sin prakt, og ankom i juni.   Nå er jeg omsider godt i gang, og har vent meg til å strikke med det litt stive lingarnet, som gir et litt mer rotete maskebilde enn ullgarn, men pytt – det går seg nok til.  Dette skal bli jakken for lange sommerkvelder og -netter, når tempen er akkurat sånn at det er godt å hylle seg inn i noe passe lunt.  Det gleder jeg meg til, nå som jeg holder på med mønsterpanelet som går fra ribbefeltet i livet, og opp til halskanten.  Gleder meg til den er ferdig og jeg kan ta den i bruk!

Be Sociable, Share!

4 comments to Glede seg til vår og sommer

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer