Essie Beach party. Styr unna!

Essie Beach party. Styr unna!

Jeg har jo blogget en del neglelakker, og det vanlige er selvsagt å presentere de manikyrene man er mest fornøyd med.  Essie har vært vist før, og jeg har vært veldig fornøyd med merket, men så ikke denne gang. Derfor tenker jeg det er ok å advare mot akkurat denne lakken, som ser så sommerlig og lekker og fristende ut i flaska.  Den er, imidlertid, helt umulig å legge pent. Den klumper seg, flyter ikke ut over negleplaten, men størkner før den rekker å bli pen.  For øvrig tar den lang tid på å herde, selv med hurtitørkende herder/overlakk, slik at når man forsøker å korrigere mindre pene kanter, drar man med seg lange striper med lakk. Det du ser på bildet over er de peneste neglene…  Huff!!

Sånn, da er du advart, og jeg kan finne fram neglelakkfjerneren.

2 kommentarer til «Essie Beach party. Styr unna!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *