Sommerjakke-garn

Sommerjakke-garn

I dag kom det – garnet jeg skal strikke sommerjakke av. Det er 100 % lin, og fargen er akkurat så mykt grønn og med så vakker glans som det ser ut på bildet. Jeg begynner på den nå, men den behøver ikke være ferdig før til våren, så dette blir et reinspikka koseprosjekt – og den dyreste jakka jeg har hatt i mitt liv, tror jeg.

Jeg synes det er så lekkert at jeg blir helt skjelven 😀

9 kommentarer til «Sommerjakke-garn»

  1. Kjenner til den lett skjelvne følelsen når det bare er DET lekre, dyre garnet. Jeg har vært hos garnpusheren idag selv… Må visst ta bilde og vise. 🙂

    1. Det er jeg sikker på at det blir. Kunne ikke dy meg, men la opp til den første mansjetten i går kveld. Måtte bare kjenne åssen det var å strikke med. Gikk helt fint.

  2. Jeg har forsøkt mange ganger, men jeg har en tendens til å telle feil … det irriterer meg sånn å være nødt til å rekke opp hele tiden, at jeg har mistet gleden ved å strikke noe annet enn frem og tilbake – type sjal går ganske bra 😉

    1. Det skal jo helst være kjekt mens man holder på, det skal jo det. Type sjal er jo bra, det! Særlig de man slipper å telle på 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *