Nysådd i kjøkkenhagen

Nysådd i kjøkkenhagen

Min kjære har snekret sukkerertkasse-/stativ, og i dag har vi fylt med nøytral jord + kukompost, og sådd to sorter sukkerert, og – siden det er så god plass langs framkanten på baljen, – reddiker. Håper sukkerert og reddiker ikke avskyr hverandre.

Sortene er den relativt velprøvde ‘Oregon sugar pod’ og den gamle sorten ‘Grijze Roodbloeiende’. Reddikene er ‘French breakfast’.

Squashen har ikke spirt ennå, men tre dager er kanskje litt vel optimistisk? Satte pottene inn på vaskerommet i ettermiddag, så har de jevnere spiretemperatur. Squashen skal bo bl.a. i karmen bak sukkerertene. Må nok ha et par bøtter også.

Det er litt hustrig i dag. Blåser, og 13-14 grader. Bra temp for sukkererter, tror jeg. Det har regnet i et par dager, og kommer visst litt på fredag også, om vi er heldige. Det har vært ekstremt tørt lenge nå.

190522 Jeg oppdaget spirer på ‘Grijze Roodbloeiende’ og reddikene i går, og vi er lovet regn fra i kveld og byger i noen dager framover. Bring it on!

2 kommentarer til «Nysådd i kjøkkenhagen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *