Kjapp oppdatering

Kjapp oppdatering

Bloggen har ligget mer og mindre på det siste i lang tid nå, og i kveld har jeg tatt meg på tak og fått oppgradert en haug, byttet tema og endret på en del ting, siden bl.a. temaet jeg brukte ikke lenger funker. Jeg regner meg ikke som ferdig, men dette er da en start i alle fall.

Jeg har et solid, nytt drivhus i vente, og det har inspirert meg til å så noen frø. Ingen bilder, men jeg lover – det står nyspirt basilicum under plantelys på vaskerommet, og chili og blodbeger til spiring på badet. Dermed er våren allerede i gang.

Bloggadressen er jo fremdeles hagen på hytta, men jeg har døpt den om til Bibs hender, fordi jeg driver med så mangt, og det meste innebærer bruk av hender, og blikk. Derfor.

Etter at pandemien ble sparket i gang har jeg tegnet og malt mer enn noen gang før i livet mitt. Strikket mye har jeg også gjort, og vi er i gang med hagearbeid igjen her på bruket.

Hvis noen leser dette her, vil jeg sette pris på tilbakemelding om hva du synes om »mitt» nye utseende 🙂 Tudelu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *