Plommejakke på pinnen

Plommejakke på pinnen

Jeg er godt i gang med den plommevinfiolette jakka i tynn alpakka, den som først var lyst grålilla. Det er morsomt å strikke den, og jeg synes mønsterpanelet i ryggen blir kjempefint. Synd at det er så vanskelig å ta bilde av det. Jeg gleder meg til å bruke jakka med noe grått eller hvitt under, det blir fint tror jeg. Dette blir nok en perfekt kontorjakke, siden det ofte er hakket for kjølig der.

Jeg har sett på nettet at plomme- og fiolette farger er høyeste mote i høst, og det gjør jo ikke noe, det 😀

Et forsøk på å ta bilde av mønsteret. Utelys i sol hadde sikkert vært bedre.

6 kommentarer til «Plommejakke på pinnen»

    1. Kan du ikke bare gå i gang med noe enkelt, da? Noe med litt felling og økning, sånn at du skjønner at du får det til 🙂 Det er nemlig ikke særlig vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *