Oppdatering tomater etc

Oppdatering tomater etc

I helga har jeg satt alle Gardener’s delight og den ene Figiel ut i terrassetrappa, foreløpig med hagefleece på, både for nattetemperatur og sol. I morra tenker jeg vi kan ta fleecen av, – de har tross alt stått i drivhuset lenge. Har også plantet en 100/1000 i ampel med gjødselkuler og swell gel. Den har også stått et døgn i trappa under fleece, og har nå fått permanent plass på husveggen. Den ampelen er blytung!

Agurkene har spirt, og jeg har sådd til sammen fire squash-frø, to grønne og to gule.

Berit var her i dag og fikk med seg noen tomatplanter, heldigvis, og Lisbeth henter sin på tirsdag. Da står jeg igjen med 21 tomatplanter. Det burde holde en stund, men jeg har bare to store sorter, så det spørs.

Viktig nå snart er å få prikla all persillen over i mindre dotter, og så sukkerertene, som ble lagt i vann i går. I morra kveld, tenker jeg.

Og så må »plenen» slås før løvetann, svever, liljekonvall og korsknapp overtar fullstendig.

Pierisen har fått røde tupper, og er veldig fin i ettermiddags- og kveldssola sammen med de hvite magnoliaene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *