Om meg; Britt Åse

Om meg; Britt Åse

Jeg strikker, tegner, hager, synger i dusjen, er langt over snittet interessert i parfyme, og har også stor glede av å lage og spise mat – og drikke god vin.

Jeg er her for å stimuleres/ stimulere, og generelt ha det fint.  Det betyr at jeg har relativt skarpe grenser for hva slag tone jeg tillater i kommentarfeltet mitt. I all hovedsak er jeg forskånet for «uønsket atferd», heldigvis, men fjerner det jeg ikke vil ha her. Dette skjer svært sjelden, nøyaktig to ganger de første 7 årene av bloggens levetid, så du behøver ikke bli nervøs i tastefingeren.  Jeg vil bare gjerne ha sagt fra, siden jeg har sett litt av hvert andre steder.  Hovedsakelig er det vel helst slik  at jeg blir overlykkelig om det dukker opp kommentarer….

Jepp, jeg ELSKER  å få kommentarer    😀

Da jeg startet denne bloggen var jeg inne i en intens hagegal-periode, og jeg døpte dermed bloggen til Hagen på Hytta.  Nå er hagingen mindre intens – mer preget av ønsket om å gjøre hagen lettere å stelle, og jeg er over på tegning og akvarell. Parfymeinteressen holder seg.  Siden jeg har mange hobbyer, som alle sammen involverer bruk av hendene i en eller annen form, har jeg i dag omdøpt disse sidene til »Bibis hender». Ikke altfor pretensiøst, håper jeg.

Håper du som kikker innom finner noe du kan ha nytte og/eller glede av.