Kan stille klokka etter

Kan stille klokka etter

Regnvarsondag

Klokka og klokka, fru Blom, men hvert år på denne tida, dvs. når sommerferien er tilbakelagt og de yngre garder hylende inntar nabotomta her, da får jeg lyst til å nyte innelivet, se på utsikten, og strikke.

Det er de høstlige aktivitetene som frister, altså.  Korets høstsemester er i gang, vi øver til konserter i Amalfi i Italia i september/oktober samt Messias-konsert nærmere jul, og jeg benytter sjansen mens husets herre er på fisketur, til å betrakte overnevnte utsikt, øve på høstens repertoar, og strikke på den grønne genseren som skal få pryde legemet i vinter.  Kan man bedre ha det?!  (PS: klikk på bildet under, så blir det musikk!)

Strikkeogsynge

One thought on “Kan stille klokka etter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *