Den ustadige bloggeren

Den ustadige bloggeren

Kjokkebord med blodbeger

-det er meg.  Det har vært stille og rolig her i sommer, og grunnen til det er god;  været har vært så fint at man har ikke hatt stunder til stort annet enn å være på terrasse og i båten, bare vi to, eller sammen med venner.  Det har vært en sånn sommer som sommere skal være. Sol, sol, sol og sol, vanningsforbud i hagene, makrell (og mengder med maneter) i sjøen, late dager med kriminalromaner og annet lettlest, kurv etter kurv med jordbær og vannmelon i lange baner, grill og kjølig drikke.  Jeg har med glede kunnet konstatere at ønsket i forrige post er blitt oppfylt, og jeg har bøttet i meg mugge etter mugge med deilig iste  Smilefjes

maneterliten

ibaatenliten

One thought on “Den ustadige bloggeren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *