5 kommentarer til «Lørdagskosen»

 1. Dette må jo bare smake godt.
  Har du snust på en parfyme som heter Gipsy water? Hørt den skal være så nydelig, men den er jo så dyr.

  1. Ja, det smakte aldeles nydelig 🙂

   Jeg har aldri snust på Gypsy water, men når jeg sjekker på en av parfymesidene, http://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Gypsy-Water-3575.html, så ser jeg jo at den virker fristende. Samtidig er mottakelsen ganske lunken på en annen parfymeside ; http://www.basenotes.net/ID26129077.html

   Det er alltid en god ide å lese andres omtaler av en duft, og aller helst teste den ved å skaffe seg prøve før man bruker slike summer som disse duftene koster.
   Her er tilgang på prøve:
   http://theperfumedcourt.com/Products/Byredo-Parfums-Gypsy-Water__BYREDOGYPSY.aspx
   Jeg kjøper de fleste av mine prøver fra The perfumed court, og har vel klart å unngå noen rådyre feilkjøp ved å teste. Du kommer langt testmessig med 1ml, men det kan også være lurt å skaffe en 1,5 ml spray, da dufter ofte ter seg annerledes sprayet enn «dabbet». Det er uansett rimelig med 10 dollar sett i forhold til å feilkjøpe en flaske til minst fjorten ganger prisen…

   I farten kan jeg komme på to dufter fra Byredo som jeg har testet; La tulipe og Rose noir. Ønsker meg sistnevnte.

   Tvitvi med testing og/eller kjøp 🙂

 2. Åh, det så kjempegodt ut Britt Åse! Kjenner jeg får skikkelig lyst på sushi nå, har ikke prøvd sashimi, men om man hadde fått så mye herlig tilbehør til fisken hadde jeg nok kjøpt det så fort som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *