Å, så glad!

Å, så glad!

18. august 2010 fikk jeg en ring i gave av min kjære.  Jeg hadde ønsket meg ringen lenge, og fryden var stor da jeg pakket den opp. Viste den fram til deg gjorde jeg også.  To timer etter at jeg hadde blogget den fine gaven tok jeg en sjau i og rundt huset, og fikk unna massevis av oppgaver a la kaste visne blomster, sjaue med papiravfall osv osv. Da jeg var ferdig med dette oppdaget jeg at ringen var borte.  Leting og tårer. I dagevis. Lommelykt i skogen rett ved huset (jeg hadde slengt visne blomster på «skogkomposten»).  Jeg var så fortvila og lei meg at jeg var kvalm og ikke orket å snakke om det. Min kjære tok det pent, men han ble jo lei seg, han også.

I dag rydder vi. Min kjære ordner med papiravfallet nede i stua. Han roper plutselig: Hoi!! gjett hva jeg fant?!!

Der lå den, ringen. I bunnen av kurva hvor vi kaster aviser osv.   😀

 

5 kommentarer til «Å, så glad!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *