Sommer på fingrene

Sommer på fingrene

Nyeste anskaffelse er Brandie Alexander fra Essie. Jeg trengte noe litt fruktig og avgjort sommerlig, og synes jeg traff godt med denne, en melon/korallnyanse med bittelitt sølvrosa skimmer, som så vidt er merkbar på neglen, annet enn kanskje til å gi litt dybde. Jeg kjøpte flere også, hvorav to ikke var så veldig til suksess, men denne er jeg i alle fall veldig fornøyd med. Her er to lag over et lag med Second nail fra Isadora, og med et lag Poshe på toppen. Fargen er (som vanlig) litt vanskelig å fange, og under ser du en litt mørkere eksponering. Sannheten ligger et sted midt i mellom.

Er du i gang med sommerfargene?

2 kommentarer til «Sommer på fingrene»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *