Godteri i posten – hagerelatert!

Godteri i posten – hagerelatert!

image

Hohoho!
Sending fra Planteliste i Marnadal i dag. Fine planter i god form – og nå er frågan: hvor skal jeg plante dem?

Fra venstre bak: Cyclamen coum, Anemonella thalictroides ‘Tairin’, Anemonella thalictroides ‘Cameo’, og foran står Aconitum ‘Red wine’

Jeg må google litt for å sjekke krav til sur eller alkalisk jord og sånn. Anemonella er woodlandplanter, vil de vanligvis ha sur eller ikke-sur, tro? Jeg er ikke noe god på sånt lenger. Hvis du sitter på svaret, så ikke nøl ! Aconitum har jeg tenkt skal få klatre på obelisken som står midt i Skogsbedet. Der vil den få veldig mye sol, – vil den like det?

Her var det mange spørsmål. Her skal googles!

2 kommentarer til «Godteri i posten – hagerelatert!»

  1. Mine anemonella står i vårbed (sol om våren, skygge om sommeren – med kalk (skjellsand))Aconitum klarer seg vel stort sett hvor som helst. Min klatrende Red Wine klatrer på rosebuen. Der har den litt skygge men står nokså eksponert for vær og vind. Den har brukt noen år på å etablere seg ordentlig, men skyter nå så det suser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *