Grønn skumring

Det er så deilig å gå en rask time i skogen med min kjære. Pulsen opp, svetten pipler.  Mose, lyng og trær dufter så en parfymenerd kan gå aldeles i stå.  Lyset i skogen er helt spesielt, det er nesten skumring, mosen er lysende grønn og her og der begynner noe av vegetasjonen å bli høstgyllen.  Bedre trim går det vel knapt an å få, tror jeg   😀

Be Sociable, Share!

No comments yet to Grønn skumring

 • Deilig mykt moseteppe. Fint motiv! 🙂

 • Lekkert bilde! Jeg går også gjerne i skogen med mannfolket om dagen, men det skjer i saaakte tempo, med kurv, kniv og skjerpet blikk, hehe. Ikke noe å bli svett av, nei

 • Jeg er så enig så enig, og det er eneste mosjon jeg klarer å gjennomføre. Og som du sier, er skogen full av spennende dufter og har et fantastisk lys 🙂

 • Det ble samme runde i dag igjen. Herlig :mrgreen:
  Anita: takktakk!
  Hilde:Noe soppmenneske blir jeg aldri, tror jeg. Min kjære, som har en soppekspert til mor, han er opplært og har sopp-blikk, men han spiser dem ikke.
  Det høres imidlertid veldig koselig ut å gå sånn sakte med kniv & kurv 😀
  Bibap: du er sånn sett heldig som har gutta dine 😉

 • Rekkehuset

  Ja, er det ikke deilig å gå tur i skogen?! Mye bedre enn å traske gatelangs!

  Jeg ser du har latt deg friste av Bugga…det er virkelig et utrolig deilig garn, men dessverre ganske dyrt. Ishbel er det ikke vanskelig å lage større, man kan ta så mange repetisjoner av lace-delen man vil. Glattstrikkdelen må vel regnes litt på om man vil forstørre for at maskene skal gå opp, men det kan da ikke være så vanskelig. Det er et kjekt sjal å strikke, ikke så vanskelige repetisjoner at man må glo på mønsteret for hver maske. Til Bugga-ishbel’et brukte jeg pinne 4, hvis du vil se på Ravelry er det lenke til prosjektet her: http://www.ravelry.com/projects/Rekkehuset/ishbel-2

  Du, så fin den plomme-fargede jakke-saken blir! Har sett på den på Ravelry også:-)

  • Skogen er helt nydelig 😀
   Bugga, ja… Jeg har laget meg en handlekurv som jeg driver og ruger på nå. Det blir fort over 100 dollar, lissom, og det er litt. Vi får se.
   Takk for pene ord om jakka, jeg har tro på at den skal bli fin 😀

 • byP

  Skulle gjerne ha snust litt på det flotte «mosehjertet» der 🙂
  Skogen er full av masse spennende dufter og motiv! fin å gå i også 😀

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

august 2010
M T O T F L S
« jul   sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer