Neste år, når jeg somler med å så tomat og agurk;

Neste år, når jeg somler med å så tomat og agurk;

da skal jeg ta fram disse påminnelsesbildene, så tenker jeg det blir fart i meg 😀 Den på ranken er forresten sorten Gardener’s delight. Den oppfører seg helt som ønsket utendørs, i drivhuset hadde jeg mindre hell med den. Plantene står i undervanningsbøtter på ca. 10 liter max, i ren kompostjord. De får gjødsel (Superba + kalksalpeter) i sterk oppløsning en gang i uka, og dette ser ut til å funke. Gardener’s delight er altså en tomat som med hell kan dyrkes av de som har balkong å boltre seg på 😉

0 kommentarer til «Neste år, når jeg somler med å så tomat og agurk;»

  1. Så tomater trives ikke nødvendigivs best i drivhuset?
    Mamma har prøvd seg på tomater og agurker i drivhus i et par år nå, agurkene stortrives mens tomatplantene bare visner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *