Snart 100 000 !

Snart 100 000 !

Oisann, plutselig nærmer det seg veldig 100 000 treff her.  Det må jeg si kom plutselig  😀 – men selvsagt er det veldig gøy!  Jeg drømte ikke en gang om å få så mange besøk da jeg startet dette her. Tusen takk for at dere har lyst til å se innom her. Det er veldig trivelig  🙂  –  særlig når dere kommenterer.

Den som kommer nærmest besøkstall nr. 100 000 skal få en liten oppmerksomhet fra meg, så derfor må du sende en mail til hyttehagen alfakrøll  gmail.com med skjermdump av telleren for ditt besøk,  samt navn og adresse.

Spennende   😀

0 kommentarer til «Snart 100 000 !»

  1. Alltid moro med besøk 🙂 Og enda mer moro når folk legger igjen en kommentar, derfor legger jeg igjen 1 spor fra meg 🙂

    Ha en fin uke!

  2. Ja ser at det begynner å bli samme tall hos meg. Kanskje det er fordi vi besøker hverandres blogg.. ha-ha!!
    Neida, det er så koselig å droppe innom deg. Kort, og godt. Skjermdump? Hmm.. hvor er telleren. Må inn på forsiden å se.

  3. Jeg fant deg på blopp, og stakk innom;) Gratulerer med snart 100 000, har kikket litt rundt og du har en trivelig blogg, så det skjønner jeg godt!

    Ha ei god arbeidsuke og klem;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *