Pasta simsalabim

Pasta simsalabim

Pasta2

Hvor mange ganger har jeg laget pastadeig og mislykkes, tro? Det har jeg ikke tall på. I dag leste jeg Sifs pastaoppskrift og framgangsmåte, og så gikk det opp et slags lys for meg og jeg forta meg ned på kjøkkenet, fant fram melet ( tipo 00) og gikk i gang. Nå fikk jeg det plutselig til.  Deig som var mulig å elte og ha med å gjøre, som gikk smertefritt å håndtere i pastamaskinen, og i bunn og grunn:  hjemmelaget pasta i en fei.

Oppskriften osv. ser du hos Sif.  Her bare skrytes det   😀   Jeg lagde en porsjon i kveld, ringlet over noen dråper av den gode ekstra virgin olivenoljen fra Italia, og høvlet over litt parmesan.  Ser det ikke godt ut? Har du ikke forsøkt selv? Da anbefaler jeg å gå i gang.

Pasta1

3 kommentarer til «Pasta simsalabim»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *