Jomfrutur med Baggu

Jomfrutur med Baggu

Baggu’ene mine er arrivert. Det gikk kjapt og greit, det må jeg si 🙂 , jeg bestilte 19.juni, og i går lå de i postkassa. Tre solide handlenett i strålende flotte farger, under 160 kr til sammen inkl. frakt. Heia dollarkursen! Den er 5.09 for øyeblikket. Løp og kjøp 😀 !

I dag brukte jeg dem for første gang. Det føltes ganske allright å ta fram det røde og det limegrønne i kassa på Meny i dag, og få god-ord fra en annen kunde; -«du er miljøbevisst du også, ja! Så fine nett du har.»  Det må jeg si var bra uttelling sånn med en gang, he-he.    Og, du må vel være enig med meg i at det innkjøpet der tar seg betraktelig bedre ut enn de vanlige posene i plast. Fort gjort å brette dem pent sammen og putte i de små lommene og deretter i veska da jeg kom hjem etterpå.

 

0 kommentarer til «Jomfrutur med Baggu»

 1. Grattis med nye handlenett. Jeg har brukt handlenett i ti måneder nå og stortrives med dem. Deilig å slippe alle posene også føles det jo som om jeg gjør noe for miljøet. Og at det tar seg bedre ut er det vel ingen tvil om.

 2. Det er en grunn til at det er en helt annen pris på baggubag.no, som er det offisielle nettstedet for BAGGUBAG i Norge. Det er fordi det til Norge tilkommer frakt og mva (25%), dessuten to forhandlerledd til.
  På nettsidene sender vi ut BAGGUBAG portofritt i hele Norge.
  Det er der du kjøpe miljøvennlige handlenett om du ikke velger å smugle ulovilge varer inn fra USA…
  Velkommen til sidene våre. Der finner dere også oversikt over hvilke butikker som selger BAGGU i Norge.
  Think green.

 3. Camilla:
  Jeg var litt i tvil om jeg skulle slette kommentaren din, siden du ubedt bruker kommentarfeltet mitt som reklamekanal samtidig som du er ufin mot meg. Jeg velger imidlertid å la det stå, så andre kan se kommentaren din og gjøre sine valg ut fra dette.

  Som jeg sa i min forrige kommentar:
  «Sistnevnte sikkert helt utmerket,…, men til en helt annen pris»

  Det svir sikkert at dere taper salg til .com pga fordyrende mellomledd og gode kurser, men det skulle ikke dermed være nødvendig å beskylde andre for smugling av ulovlige varer. Det synes jeg var usympatisk, og bidrar neppe til at jeg oppsøker .no neste gang jeg vil kjøpte Baggu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *