Acqua delle Langhe – Neirane

Acqua delle Langhe – Neirane

edp_neirane1_P

 

Toppnoter
bergamot og iris

Hjertenoter
koriander, kummin, kamille, ylang ylang, geranium

Bunnoter
cedertre, lær , musk.

Neirane er en edp, og er den eneste duften i gruppen florale i dette huset.  AdL beskriver duften som en feminin, behagelig blanding av blomster, lær og musk.

Jeg får en opplevelse ganske i tråd med produsentens beskrivelse.  Lette, myke blomsternoter med hint av  krydder som definitivt er malt koriander, og noe sitruslignende. Sitrusfromasj, kanskje – med litt karamellhint. Og nytt, semsket skinn.  Jeg ville forventet litt »dirt» i og med kummin, men merker ingen ting til det her.

Duften er lineær – endrer seg altså veldig lite de timene den varer på huden (6-7 timer på min hud).  Den oppleves som varm, velbalansert, myk, behagelig,  Søt, syrlig, frisk.  Jeg forestiller meg cashmircardigans i pastellfarger, perler, lette sko, silkeskjerf.  Vår, sommer, renhet, ungdom.    En duft som vil være lett å like for mange, tror jeg, uten å være generisk/for mainstream.

Duften erå få kjøpt i Norge hos  Siri Brodersen  . Det er denne hun – ikke overraskende – selger mest av, og har vært midlertidig utsolgt, men nye forsyninger er på vei inn fra Italia, forteller Siri.  Prøver og flasker føres av First in fragrance i Tyskland, hvor jeg kjøpte mine prøver.

Bilder lånt hos Acqua delle Langhe

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *