Sommerbuketten

Sommerbuketten

 

Sommerbukett 2015_bloggstr

 

Man må ha et sommerbukettbilde hvert år, ikke sant?  Dette er Fløyelstjæreblomst (Lychnis coronaria), Strandkattehale (Lythrum salicaria) og Stormarikåpe (Alchemilla mollis).  Førstnevnte er glødende magenta i blomsterfargen, og jeg pleier oftest å bli skuffet over fargen som kommer fram i bildet, men nå har jeg rett og slett skrudd på et par ratt og dyttet noen spaker i Photoshop for å få fargen fram.  Jeg ble såpass fornøyd at denne buketten skal få sommerblomstplassen i år.  Det er nydelig å kunne hente sånt inn fra egen hage! Nå skal jeg ut og luke, og holde på tanken om de fine bukettene mens jeg sloss med kveka…

Jeg må forresten også henlede oppmerksomheten på terrassen, som er blitt fantastisk fin etter at min kjære brukte forsommeren til å ligge på alle fire med håndslipemaskin (type strykejern) så det ikke er en flis igjen noe sted (og føttene har det fint!),  og beiset med beis uten pigment etterpå. Ble det ikke fint, vel?

4 kommentarer til «Sommerbuketten»

  1. Så fin bukett – og ikke minst terasse??
    Vi har også terasse – og plen som er helt gitt opp, dvs mose med tistler og løvetann. Og min kjære og naboen har sammensverget seg og kjøpt kunstgress!!!?? Det ligger 2 store ruller utenfor stuevinduet. Men jeg kjemper i mot. Så det blir plenrens og steinheller, busker, sebum og bunndekkere. Og noe blomsteng? Kunstgress !! Ærlig talt?

    1. Kunstgress?! Janei ærlig talt. Det finnes en kombo plenrens/gjødsel som knekker ugresset og får fart på plenen, hører jeg. Medfører pen(ere) plen og mye klipping 😀 Takk for pene ord om bukett og terrasse. Jeg viser ikke fram plenen min…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *