Jeg strikker også kluter

Jeg strikker også kluter

kluter

 

»Alle» strikker bomullskluter for tida.  Det går rene farsotten på FB, utløst av Bitta Mikkelborg, som lager mønstre til både det ene og det andre. Hun kom ut med bok om sokkestrikking i fjor, og da strikket man sokker (det gjør man forresten ennå), og i disse dager kommer hun ut med bok om klutestrikking. I forkant har hun delt noen smakebitmønstere med oss pinnegærningene. Galskapen er dermed et faktum. Jeg har fulgt med fra sidelinja en stund, men nå klarte jeg ikke holde meg lenger.  Jeg synes disse fargene er helt lekre – de har et kjempeutvalg hos Søstrene Grene, hvor jeg har handlet, og mange andre steder; garnbutikker, Europris, SparKjøp, Obs! !  Strikker du kluter, du også?

8 kommentarer til «Jeg strikker også kluter»

    1. Det var jo smart, Kathe 🙂
      Jeg lette en stund etter microfibergarn, men måtte gi opp det prosjektet.

  1. Jada, jeg er også bitt av klutestrikkviruset:) Liker veldig godt å strikke av Tropik fra Järbo, blanding av bambus og bomull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *