Jeg strikker også kluter

kluter

 

»Alle» strikker bomullskluter for tida.  Det går rene farsotten på FB, utløst av Bitta Mikkelborg, som lager mønstre til både det ene og det andre. Hun kom ut med bok om sokkestrikking i fjor, og da strikket man sokker (det gjør man forresten ennå), og i disse dager kommer hun ut med bok om klutestrikking. I forkant har hun delt noen smakebitmønstere med oss pinnegærningene. Galskapen er dermed et faktum. Jeg har fulgt med fra sidelinja en stund, men nå klarte jeg ikke holde meg lenger.  Jeg synes disse fargene er helt lekre – de har et kjempeutvalg hos Søstrene Grene, hvor jeg har handlet, og mange andre steder; garnbutikker, Europris, SparKjøp, Obs! !  Strikker du kluter, du også?

Be Sociable, Share!

8 comments to Jeg strikker også kluter

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

august 2014
M T O T F L S
« jul   okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer