L’Artisan parfumeur – La Chasse aux Papillons edt

 

Min kjære forærte meg denne til bursdagen nå nylig, og jeg er meget fornøyd med det.

La Chasse aux Papillons (sommerfugljakt) er en mykt sprudlende floral, perfekt for sommerbruk. Jeg er spent på å teste den til vinteren, – kanskje som en tidlig start på våren?

Duften er skapt for L’Artisan av Anne Flipo, som har skapt flere av de mer attråverdige fra L’Artisan (bl.a. Fleur de Oranger 2007), og er bygget som en bukett av hvite/grønne blomster, med – etter min nese – tuberose og jasmin i hovedrollen, med bergamott som frisk og sprudlende komponent, og lindeblomst som et grønt innslag.

Det er overhodet ingen mørke eller mystiske fornemmelser knyttet til denne duften. Det er lett, frisk, vennlig og smilende vår og sommer, og bildet av et ungt menneske som løper rundt på engen og fanger sommerfugler er slettes ikke av veien.  Deiliglekker!

Duftsporet (sillage) er middels, vil jeg si, og den varer i alle fall i 8 timer på min hud. Slettes ikke verst for en edt.

 

Noter:

Topp:    Bergamott, mandarin, rosa pepper
Hjerte:   Jasmine, Lindeblomst, Appelsinblomst, Tuberose, Sitronblomst
Bunn:    Tuberose, Ylang ylang

 

chasing-butterflies

Be Sociable, Share!

1 comment to L’Artisan parfumeur – La Chasse aux Papillons edt

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

august 2014
M T O T F L S
« jul   okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer