Hygge ved garn fra andre steder i verden

Hygge ved garn fra andre steder i verden

harvest_5_small2

Jeg falt for dette sjalet (bilde lånt fra Ravelry) tidligere i mars, og klikket hjem både oppskriften og garnet. Oppskriften kommer elektronisk og med en gang, men garnet kom i dag, etter å ha vært på vei i posten i et par uker.

Det er hyggelig å handle garn i butikken i byen man bor i, og det gjør jeg oftest, men jammen er det kjekt å få pakke i posten også, særlig når det ligger sånt herlig kort med sau og personlig hilsen (og rabattkode til neste kjøp Smilefjes med åpen munn ) inni pakken sammen med garnet. Koselig, altså!  Sun valley fibers holder til i Wisconsin i USA, og garnet jeg har kjøpt, kvaliteten «MCN lace 800 yard», kjennes nydelig mykt og delikat ut.  Fargen heter Green tea. Gleder meg til å strikke sjalet!

sunvalley2

sunvalley

2 kommentarer til «Hygge ved garn fra andre steder i verden»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *