Søndag i sola

Søndag i sola

Det er så fint vær i dag!  Temperatur på 12 grader i vår kalde nordvegg, og lite vind (stort sett), så vi har hatt oss en rusletur.  Jeg tok med kamera, og så har jeg lekt meg litt i photoshop for å få fram fargene slik vi opplevde dem, og ikke nødvendigvis slik jeg klarer å få kameraet til å fange motivene sånn i farta.  Det er ikke så enkelt alltid, dette med bildebehandling, så det kan være jeg har vært litt hard på labben med alle knappene og spakene man kan dytte og dra i… 

Sånn i tilfelle du ikke hadde fått det med deg, – krokusen blomstrer nå  Smilefjes

Nede i båthavna har folk begynt å drive smårastløst rundt. Man sjekker båtplassens generelle tilstand, og lurer på om sommeren 2014 blir like eventyrlig som den i fjor…

-og på jordene borte ved universitetet begynner grønnfargen å anta den supersaftige nyansen som bare er helt ubeskrivelig, og som bringer livskraft og futt til alle som ser den. Sukkulentene som er plantet i rundkjøringen der har fått på sin vårgule farge.  Ååååhhhhh!!!   Smilefjes med åpen munn

3 kommentarer til «Søndag i sola»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *