4.adventssøndag

4.adventssøndag

Fjerdesondag

Dette er dagen jeg lærte som liten at heter ‘’skitnesøndag’’, for i dag er det nemlig lov å vaske og ståke selv om det er søndag. Man må nemlig komme i mål til jul, det er det viktigste!

Vi kommer helt sikkert i mål, kjenner jeg.  Vi tusler rundt her med hver vår bok, med hver vår haug med klementinskall på bordet, det ulmer i ovnen og lysene er tent.  Siden vi har hatt travle dager i uka som gikk, og ikke har lyst til å stresse på lille juleaften, så pyntet vi like godt treet på onsdag som var.  I dag har jeg fått alle svibler og andre juleblomster i sine respektive krukker, og kost meg med å dandere mose i svibelkrukkene.  Det er fint å ha rikelig tilgang til mose i egen hage, og jeg er glad jeg hentet i den i går, for i dag bøtter regnet ned.

Det er jul i mitt hus, torsk og pinnekjøtt er sikret, og alle gaver kjøpt inn. Nå skal jeg bare på jobb en tur i morra, og så skal det bli godt med noen dager fri.

Jeg ønsker deg en fredelig og god jul !

Coventry carol

3 kommentarer til «4.adventssøndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *