4.adventssøndag

Fjerdesondag

Dette er dagen jeg lærte som liten at heter ‘’skitnesøndag’’, for i dag er det nemlig lov å vaske og ståke selv om det er søndag. Man må nemlig komme i mål til jul, det er det viktigste!

Vi kommer helt sikkert i mål, kjenner jeg.  Vi tusler rundt her med hver vår bok, med hver vår haug med klementinskall på bordet, det ulmer i ovnen og lysene er tent.  Siden vi har hatt travle dager i uka som gikk, og ikke har lyst til å stresse på lille juleaften, så pyntet vi like godt treet på onsdag som var.  I dag har jeg fått alle svibler og andre juleblomster i sine respektive krukker, og kost meg med å dandere mose i svibelkrukkene.  Det er fint å ha rikelig tilgang til mose i egen hage, og jeg er glad jeg hentet i den i går, for i dag bøtter regnet ned.

Det er jul i mitt hus, torsk og pinnekjøtt er sikret, og alle gaver kjøpt inn. Nå skal jeg bare på jobb en tur i morra, og så skal det bli godt med noen dager fri.

Jeg ønsker deg en fredelig og god jul !

Coventry carol

Be Sociable, Share!

3 comments to 4.adventssøndag

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2013
M T O T F L S
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer