3.adventsøndag

3.adventsøndag

Tredejsondag

Det ‘’skrur seg til’’.  Kakelinna har vart i en ukes tid nå, og det er lite som minner om jul, egentlig, bortsett fra alle lysene vi og de andre i nabolaget har satt i busker og trær og rundt dører.  Det blir heldigvis gjort med en viss beherskethet i vårt strøk, så vi slipper å forholde oss til de mest grelle utslagene.  De fargede lysene ved døra hos oss er antakelig det verste, haha!

I går kom kransen på plass ved inngangsdøra. Jeg tilstår at jeg har gått for en grankrans i plast, siden jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at kransen ellers blir utsatt til lille juleaften og jeg bare blir hyperstressa. Nei, da er plast å foretrekke, føler nå jeg.

Nei, vi har ikke laget pepperkakehus. Jeg lagde et sammen med tantebarna mine for noen år siden, og det har ikke blitt flere siden, men jeg har jo bildene Smilefjes

Nå er vinduene rene, kongerøkelsen sprer sin velduft i huset, og i dag skal jeg sette på noe fin julemusikk og bake kokosmakroner, og så skal og må jeg øve på sangene noen fra koret skal synge i julegata i byen vår fredag kveld.  Ha en fin adventssøndag, og husk:  ikke stress  Smilefjes

 

Ding dong merrily on high

One thought on “3.adventsøndag

  1. Herlig post! Neste jul vil jeg også ha fargede lys utendørs. Savner det virkelig i år 🙂
    Ikke fått bakt en ting, men må nok få laget peppernøtter en dag. Må få tak i mormors oppskrift, hun laget noen bittesmå steinharde som smaker veldig anderledes enn de i butikken.
    Godt med påminnelser om å ikke stresse! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *