Dobbelposting til Facebook

Dobbelposting til Facebook

Savner du kommentarer du har skrevet til meg under bloggposter på FB? Det kan stemme. Grunnen er at jeg har fjernet publisering via Networked blogs, siden jeg nå også bruker/har gått over til direktepublisering via plugin fra bloggen til FB .  Syntes det så litt snodig ut med doble blogpost-publiseringer på FB, så derfor. Ulempen er at da jeg fjernet Networked blogs’ tillatelse til å publisere, så forsvant alle blogginnlegg publisert derfra + alle kommentarer fra dere. Surt, men slik er livet.
Løsningen jeg nå har valgt legger FB-kommentarer på blogginnlegg inn under innlegget inne på bloggen også, og dermed fanger jeg lettere opp kommentarene deres. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *