Inspirasjon til adventstaken

Inspirasjon til adventstaken

adventstake2013b

Jeg er lovlig seint ute med å gjøre i stand adventstaken i år, men 2.søndag får holde likesågodt som alt annet.  

Jeg så Grønn gledes julespesial på NRK nylig, og fikk med meg at de laget krans av blåbærlyng.  Den falt jeg for, så jeg tok med saksa ut i skoghagen i dag, og fant fram spolen med metalltråd.  Jeg trodde det skulle være vanskelig, men det var det slettes ikke, og det gikk unna i en fei.  Kransen min ble kanskje litt tynn, men den passer da ganske godt rundt ‘’pinnsvinkula’’ i midten av staken min.  Det aller beste med kransen er at den gir fra seg en deilig duft av skog! 

Jeg trodde jeg hadde lilla lys, men dengang ei, så det ble grå adventslys i år, og de små kulene får stå for det lilla. 

adventstake2013

3 kommentarer til «Inspirasjon til adventstaken»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *