Glamorøs jul

tackylights

For noen år siden kom vi skade for å kjøpe og ta i bruk utebelysning med fargede pærer.  Egentlig synes vi at slike lys er litt i overkant, for å si det slik, men vi tenkte ‘’skitt au!’’, og siden har de fargede hatt fast plass i kjeglegrana.  Da vi tok dem ned etter forrige lys-i-buskas-sesong så vi at levetida for glam-lysene våre var over, så vi gikk en tur i butikken her om dagen for å kjøpe nye.  Planen var å kjøpte de uten farge denne gangen, men jammen har vi klart å ta feil i hylla og tatt med oss enda en slynge med farget lys.  Vel – da er det blitt tradisjon. Ferdig med det. 

Bonus:  ikke bare er det farge på dem, men vi kan velge å la dem blinke!!!  Hahahaha  Gapskratter – vi tenker at det skal bli riktig festlig utenfor døra her når slekta kommer på middag første juledag !

Be Sociable, Share!

5 comments to Glamorøs jul

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2013
M T O T F L S
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer