Plantevanningspåminnelsespinne – Greenfinger

Hehehe, jeg er håpløs med alle disse lange ordene jeg liker å mekke i hop Flaut fjesÆdda-bædda, – det er bare så moro!  Jeg har lovet oppdatering om denne pinnen, Greenfinger,  som står “plantet” i jorda i duftranken min, som skal gi beskjed når den trenger vann.  Funker det?

Ja, det gjør det.  Jeg slenger et øye bortom der i forbifarten omtrent daglig, og et par ganger har jeg fanget opp det røde lyset.  Da har jeg helt på vann til lyset har slukket, og deretter glemt planten til neste røde flash.

Planten strutter!

For meg er dette helt überpraktisk.  Jeg er veldig dårlig til å sjekke jorda på plantene mine, men se på dem gjør jeg jo, og selv jeg klarer å reagere på en sånn lys-beskjed. Konklusjon: jeg skal ha flere.

 

Edit:  jeg klarte å fange flashen !

Be Sociable, Share!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2013
M T O T F L S
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer