Dilla på striper–men fargevalg ….. ?

Dilla på striper–men fargevalg ….. ?

Stripeutfordring

 

Jo, altså. Jeg har dilla på striper for tida, og når jeg er ferdig med den grønne genseren skal jeg gå løs på en tynn ulljakke med smale striper i to farger, har jeg tenkt.

Jeg tror jeg har bestemt meg for type garn også, et garn som får gode skussmål, og som jeg har fargekart på – noe som både gjør det lettere og vanskeligere. Nå er det jo så mye å velge i, og jeg er ‘’redd’’ for at jeg skal gå i feig-fella og velge noe som er innmari kjedelig.  Derfor tenkte jeg kanskje at du mener noe om hva som kan være fint?  Dette skal bli en hverdagsjakke, til jeans og t-skjorter stort sett.  Støvete, milde søtsuppefarger kler meg ikke, og heller ikke veldig varme farger a la kamelbeige, men ellers er jeg ganske fleksibel. 

Hva synes du?  Hvilke to farger ville du velge om du var meg?

Holst1Holst2Holst3Holst4

4 kommentarer til «Dilla på striper–men fargevalg ….. ?»

  1. Jeg har alltid savnet noe med samme farge som de middels mørke «olabuksene» så jeg ville startet med den fargen og testet hva som er pent/tøft ved siden av . Jakke i den fargen vil jo passe på til grå bukser og sorte bukser også.

  2. Svart og hvitt! Evt offwhite hvis du er redd for at det blir for hardt. Sterke grafiske mønstre er hot i høst, og kjempefint både til skinnbukser og jeans:)

    Klem Lill Kaja

  3. Personlig er jeg veldig glad i de fargesammensetningene du viser frem på det øverste bildet. Men du må selsagt ta utgangspunkt i hvilken fargepalett som passer best til deg 🙂

    Lykke til uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *