Dilla på striper–men fargevalg ….. ?

Stripeutfordring

 

Jo, altså. Jeg har dilla på striper for tida, og når jeg er ferdig med den grønne genseren skal jeg gå løs på en tynn ulljakke med smale striper i to farger, har jeg tenkt.

Jeg tror jeg har bestemt meg for type garn også, et garn som får gode skussmål, og som jeg har fargekart på – noe som både gjør det lettere og vanskeligere. Nå er det jo så mye å velge i, og jeg er ‘’redd’’ for at jeg skal gå i feig-fella og velge noe som er innmari kjedelig.  Derfor tenkte jeg kanskje at du mener noe om hva som kan være fint?  Dette skal bli en hverdagsjakke, til jeans og t-skjorter stort sett.  Støvete, milde søtsuppefarger kler meg ikke, og heller ikke veldig varme farger a la kamelbeige, men ellers er jeg ganske fleksibel. 

Hva synes du?  Hvilke to farger ville du velge om du var meg?

Holst1Holst2Holst3Holst4

Be Sociable, Share!

4 comments to Dilla på striper–men fargevalg ….. ?

 • Jeg har alltid savnet noe med samme farge som de middels mørke «olabuksene» så jeg ville startet med den fargen og testet hva som er pent/tøft ved siden av . Jakke i den fargen vil jo passe på til grå bukser og sorte bukser også.

 • Lill Kaja

  Svart og hvitt! Evt offwhite hvis du er redd for at det blir for hardt. Sterke grafiske mønstre er hot i høst, og kjempefint både til skinnbukser og jeans:)

  Klem Lill Kaja

 • Personlig er jeg veldig glad i de fargesammensetningene du viser frem på det øverste bildet. Men du må selsagt ta utgangspunkt i hvilken fargepalett som passer best til deg 🙂

  Lykke til uansett 🙂

 • Britt Åse

  Tusen takk for tilbakemeldinger, dere! Jeg tar med meg forslagene inn i tenkeboksen 😀

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

august 2013
M T O T F L S
« jun   sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer