Beste sommerdrikken

Beste sommerdrikken

Jeg har dilla på is-te for tida. Det er deilig leskende og passe mildt, og – best av alt hvis man passer vekta – ingen kalorier. Dvs – om man holder seg unna sukker.  Jeg har brukt mange varianter av is-te i årenes løp; det begynte med disse pulverne man får i butikken, som skal røres ut i vann, og som inneholder store mengder sukker. Så gikk jeg over til å brygge te, som jeg deretter avkjølte og så satte kaldt – det tok tid. Deretter forsøkte jeg å lage ekstrakt, ved å la te – eller teposer – ligge og trekke i kaldt vann i kjøleskap over natta, og så blandet jeg opp dette i mer vann.  Alle alternativene gir jo is-te, og de to siste er billigere og sunnere enn den første. Men, er man utålmodig slik jeg er, vil man gjerne ha øyeblikkelig behovstilfredsstillelse – i alle fall rask Smilefjes med åpen munn, og jeg har undersøkt butikkhyllene grundig for alternativer, uten å lykkes.

 

Så forsøkt jeg et søk på iherb, og da fant jeg disse teposene fra Twinings, som gir is-te med kaldt vann like raskt som man får vanlig te med varmt vann.  Eureka!  Kjapt, relativt rimelig, og kjempegodt! Nå har jeg bestilt en hel haug i diverse smaker, og prøvebestilt fra et annet merke også, og går en leskende sommer i møte.  Håper bare jeg får behov for å bli lesket!
Skulle du også få lyst til å bestille is-te fra iherb, og ikke har handlet der før, er du velkommen til å bruke min kode; BIB827, som gir 5 dollar i avslag på første bestilling.  Det er halvannen pakke med is-te-poser, det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *