Dagens deilige duft; Clarins Eau Dynamisante

Dagens deilige duft; Clarins Eau Dynamisante

Eau Dynamisante er en lite omtalt duft som har vært blant oss siden  1987, skapt av Jaques Courtin, grunnleggeren av Clarins.   Eau Dynamisante er skapt for å kunne brukes av begge kjønn, og er  »designed to lift your spirits», noe den så absolutt gjør.

Toppnoter: appelsin, koriander, karve og sitron fra Amalfi
Hjertenoter: rosmarin, nellik (blomsten) og kardemomme
Bunnote: patchouli

Duften er aromatisk, ren, lett maskulin, og gir en frisk, sunn, utluftet følelse, litt salt og litt woodsy.  Når jeg har den på føler jeg meg »’kledd», litt elegant, velstelt og full av selvtillit – som om jeg har vært noen timer i et skikkelig dyrt spa. Selv om den er betegnet som »fraicheur» vil jeg minst vurdere den til en edt,  for den varer lenge på huden, og jeg må si jeg synes toppnotene karve og appelsin er virkelig utholdende.

Dette er en duft som passer til alt, tror jeg.  Jeg har sjelden lyst til å bruke den på den mørkeste vintertiden, men bare sola titter fram, så er den aktuell. Den går helt fint på jobben, på skolen, på date, ja – på alt.  Jeg kan ikke forestille meg når den skulle være feil.

Mange går glipp av denne pga innpakningen, som leder tanken hen til toner eller annen hudpleie. Ignorer flasken, og prøv!

 

2 kommentarer til «Dagens deilige duft; Clarins Eau Dynamisante»

  1. Kjøpte denne ene og alene basert på din vurdering – har snikluktet mange ganger men ikke turt.. Du, den er god!!

    1. Å, nå ble jeg glad 😀 Tusen takk for tilbakemeldingen, og kos deg med duften din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *