Jeg prøver meg med islykter

 

For flere år siden kjøpte jeg en form til å lage lyslykter med. Siden er formen blitt stående ubrukt, helt til nå i vinter.  Det er Anne på Moseplassen som har inspirert meg til å gå i gang.  Over ser du mitt første forsøk, hvor jeg stablet forma full av alskens kvist og kvas fra hagen, pluss noen utrangerte roser.  Resultatet er så som så, og less er nok, riktig nok, more – men pytttpytt, det er uansett veldig pent med en sånn lysende lykt  😉

Men, det er jo kaldt, og kulden kan brukes til å mangt,  så nå står nr. 2 i formen sin klar til å »høstes» – denne gang med noe mindre kvist og kvas…, og jeg har også en ballongform på gang.  I skrivende stund er det minus 6 og noe ute, så jeg tenker det vil passe å ta høl på ballongen omtrent når jeg kommer fra jobb i morra.

Jeg synes det er helt superstas å bli inspirert til lys og skjønnhet og moro, slik som dette, så takk til Anne på Moseplassen!  Har du ikke vært innom henne før, så unn deg jammen meg et besøk  😀

 

 

Be Sociable, Share!

6 comments to Jeg prøver meg med islykter

 • Det er ikke alle mine islykter som blir vellykka sånn tett på de heller Britt Åse, men de er som du sier vakre med lys i lell 🙂

  Kjempehyggelig at jeg inspirerer, takk for gode ord og lenken 🙂 Og veldig stas at det var du som ble først ut med å dele islykt!

 • Britt Åse

  😀 søte dama!

 • Nå fikk jammen jeg også lyst å prøve! Det er bare det at jeg må få skaffet meg ei form først. Lykta di ble jo kjempefin, og den neste blir sikkert enda finere!

  • Britt Åse

   Ballonger da, Krepsemor? Har du ikke en pakke liggende? Det hadde jeg, heldigvis. En ble brukt til »hode» til å ha en gavelue på til jul, og resten går nok i lykter 😀

 • Islykter er flotte!
  Jeg har også ønsket meg en sånn form, men det har nå aldri blitt noe av. Med en sånn form går det jo an å putte dekor inn i isen. Men siden jeg ikke har form, ble det ballongislykter på meg. Vi må jo utnytte kulden til noe fornuftig.

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2013
M T O T F L S
« des   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer