En islykt til

 

Da jeg skrev forrige post fortalte jeg at neste lykt var klar, og det var den. Jeg klarer jo selvsagt ikke holde meg, men må vise den fram med en eneste gang  😀

Jeg har brukt rester av buketter som kom i hus her ved en fest i november.  Jeg satte alle bukettene i en bøtte utendørs med tanke på lykteproduksjon en kald dag, og bærene i kveldens lykt er tatt fra en av disse.

 

-og så var det noen fine »blondegreiner» i en av de andre bukettene. Det er en fin ting å kunne gjenbruke buketten til vertskapet på denne måten  😀

Avgjort mye mer fornøyd med denne enn den forrige.  Nr 3 står til frysing nå, og jeg har helt klart fått litt mer sans for kuldegrader enn jeg hadde før.  Min kjære syntes det var koselig å komme hjem til dette synet på trammen i kveld.

Be Sociable, Share!

4 comments to En islykt til

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2013
M T O T F L S
« des   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer