En islykt til

En islykt til

 

Da jeg skrev forrige post fortalte jeg at neste lykt var klar, og det var den. Jeg klarer jo selvsagt ikke holde meg, men må vise den fram med en eneste gang  😀

Jeg har brukt rester av buketter som kom i hus her ved en fest i november.  Jeg satte alle bukettene i en bøtte utendørs med tanke på lykteproduksjon en kald dag, og bærene i kveldens lykt er tatt fra en av disse.

 

-og så var det noen fine »blondegreiner» i en av de andre bukettene. Det er en fin ting å kunne gjenbruke buketten til vertskapet på denne måten  😀

Avgjort mye mer fornøyd med denne enn den forrige.  Nr 3 står til frysing nå, og jeg har helt klart fått litt mer sans for kuldegrader enn jeg hadde før.  Min kjære syntes det var koselig å komme hjem til dette synet på trammen i kveld.

4 kommentarer til «En islykt til»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *