Utilsiktet suksess

Utilsiktet suksess

 

Noen selvsår seg, noen slynger seg bortom og noen er plantet der med vilje, og noen ganger blir sammensuriumet ganske all right, synes jeg.  Det er ellers en sjau å få kuttet ned alle avblomstrede stauder, særlig ‘nebbene’, som er digre  og på grensen til invasive, alle som en.  Jeg har kommet til at innholdet i hagen min hadde passet bedre om jeg hadde to mål til med bed. Samme erkjennelse hvert eneste år.  Hjelpes!

4 kommentarer til «Utilsiktet suksess»

  1. For tiden har jeg bare utilsiktede suksesser i hagen. De er bare MER velkomne.

    Den makedoniarødknappen er bare nydelig.

  2. @Hilde: du kjenner følelsen, ja – jeg har sett at du fjerner Lamium 😆
    @smgj: vi får være glade for de utilsiktede, ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *