3 kommentarer til «Hjemmekontorlunch»

  1. Hei Britt Åse, jeg tar en runde rundt på bloggene og «besøker» dere/kikker på dere. :)Savner dere nå som forumet ikke er oppe. Har en rolig kveld og koser eg også med en god kopp te. Chai te med fløte i her da, frysen som jeg er 🙂 Alt godt fra Bells!

  2. Så koselig, Bella ! Trivelig med besøk. Forumet kom opp i går, så gikk det ned igjen, og nå er det visst oppe igjen. Jeg ferierer, hager og ser OL på tv 🙂 Vi tastes !

    1. Kommer meg ikke inn på forum her, hverken i går kveld eller i dag. Håper jeg finner dere til slutt! 🙂
      Høres deilig ut med OL, hage og sommer. Her klargjøres det endelig til telttur så blir forhåpentlig borte på eventyr 8-10dager fra mandag av 🙂 Nyt dagene og hils folket fra meg om jeg ikke finner dere på en stund! Nattnatt fra Bells 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *