Stolhaging, hagehaging og – framfor alt; solhaging

Stolhaging, hagehaging og – framfor alt; solhaging

Over her ser du dagens oppgave for undertegnede. Jeg har ryddet og klippet og luket buebedet, så har jeg stukket kanter nesten hele veien, og begynt å fylle med bark i «grøfta» som jeg lager når jeg stikker.

Andre viktige oppgaver som er blitt ivaretatt i dag, er liljebilledreping. Jeg har sprayet relativt rikelig med Permetrin alle steder jeg har sett dem og alle steder jeg vet jeg kan risikere å se dem. Hah!  I fjor var jeg alt for slapp, og liljene forsvant i biller og bæsj  🙁

Planen var å plante den nye magnolia-en også i dag. Jeg har strukket meg til å vanne den, og prøvesette den i Skogsbedet. Jeg tror det blir der den skal få stå, en liten halvmeter lengre til høyre, bare. Så, da blir det litt flytting av andre ting som konsekvens, men det er jo normalt  🙂

 

Meget viktig faktum som også må nevnes:  jeg har stolhaget i lange baner også, og er varm og god i fjeset. Det var nydelig og varmt på terrassen i nesten ingen klær.  Dagen ble avsluttet med burgere fra grillen med en øl til, og nå er det tv-kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *