Dagens observasjoner på foringsplassen

kjottmeis

 

Jeg har hjemmekontor i dag, og når jeg har mine små pauser fra skrivingen har jeg plirt ut mellom gardinene med kameraet klart, for det er livlig på foringsplassen i sollys og mange kuldegrader.

Disse har jeg sett på foringsplassen i dag: Ringdue, Svarttrosthann og –hunn, Skjære, Dompaphann og –hunn, Kjernebiter, Pilfink, Gulspurv, Bjørkefink, Grønnfink, Kjøttmeis, Blåmeis og Rødstrupe

Den lille perioden – før jeg hentet kamera, selvsagt – hvor de røde; dompap, rødstrupe og bjørkefink  satt i solsikkefrøene samtidig, sammen med grønnfink og blåmeis,  så var det et skikkelig fargestrålende syn!  Den bittelille jobben med å legge ut mat til fuglene gir jammen mye igjen 🙂

 

Nedenfor ser du, fra venstre; bjørkefink, dompaphunn, dompaphann, grønnfink, gulspurv, kjernebiter, pilfink, svarttrosthunn (tror jeg), svarttrosthann, ringdue, rødstrupe og kjernebiter igjen.  Blåmeisa ble for kjapp for meg, men jeg fikk med meg kjøttmeisa på toppen av beslaget hvor nøttene henger.

bjørkefink dompapfru dompaphr
grønnfink gulspurvA kjernebiter
pilfink svarttrostfrue svarttrosthann
ringdue rodstrupe kjernebiter2
Be Sociable, Share!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer