Dagens kupp II

Jeg gjorde et kupp til i dag, jeg!

I mange år har jeg tenkt at jeg skulle skaffe meg en sånn gammel mugge. En sånn en som bestemor hadde. Hadde ikke bestemor en sånn en omtrent, Aase og Tove og tante Eli ? Sånn omtrent?  I alle fall synes jeg den er aldeles nydelig, og den er i god stand med gulldekor og annen dekor intakt, bare litt krakelert i godset og uunngåelig mørknet inni.

Jeg skal bruke den til å sette markblomst- og hagebuketter i om sommeren, og til tulipaner om vinteren. Og bare se på og tenke på lange sommerferieuker for lengelenge siden, da alle vi søskenbarna var sammen om å dra line sammen med fedrene, i blåbærmarka aleine og sammen med mødrene, og «hjalp til» med å hesje og få høyet inn sammen med alle.  Vi hjalp i alle fall til med å sitte høyt på lasset!  En mugge til 75 kr kan sette i gang så mangt  🙂

Be Sociable, Share!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

februar 2012
M T O T F L S
« jan   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer