Nyttårsaften

Nyttårsaften

Kalkunen er i ovnen.  Den er min aller første, og jeg blogger muligens hvordan jeg løste oppgaven, – hvis det blir vellykket  😉   Jeg ferdig i dusjen. Aperitifen er ferdig blandet og skal bare shakes med is før den går i glassene. Nå skal bare ansiktsfjeset monteres ferdig, og så kan det bli nyttårsaften.

En anelse symbolikk på bordet. Juleservietter med litt utypiske farger,  vintersølvblanke blader, og utsprungne gåsunger. Vi går mot en ny vår!  Godt nytt år til alle som er innom her  🙂

5 kommentarer til «Nyttårsaften»

 1. Godt Nyttår, Britt Åse!
  Var utrolig herlig borddekking, godt tenkt ut!
  Gleder meg til å slå følge med deg inn i et nytt parfymeår 🙂
  Alt godt fra Bells 🙂

  1. Takk i like måte, Bells 🙂 Jeg gleder meg, jeg også.
   Første prosjekt i det nye året er svært lite glamorøst. Stua og kjøkkenet skal befris for festrester…

 2. He he, blir en uglamorøs start her også, klesvask og rydde ned så jeg ser fargen på kjøkkenbenkene igjen, men moralen er høy og stemningen god, så med rett musikk, litt røkelse på og en god kopp te i vente skal nok iallefall toppen av isberget tørkes av i løpet av dagen. Tror jeg. Kanskje.. ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *