Byggeri, byggera! Trallala!

Byggeri, byggera! Trallala!

Nylevegg1

 

Mellom huset og garasjen har vi i noen år hatt stående en midlertidig løsning med levegg fra Plantagen, og denne blåste til pinneved i stormen i nyttårshelga. Til nå er intet blitt gjort med det, og det har vært merkbart trekkfullt på terrassen, kan jeg love. Mellom to hus, sånn, blir det bra fart på vinden.

Men nå, nå har min elskede + svigers gått i gang med den løsningen vi planla allerede i fjor. Over ser du første steg.  Nedenfor kommer neste “byggetrinn”

nylevegg3

 

Som du ser går taket nesten over døra til vaskerommet, og nesten over døra inn til utestua. Dermed kan man, så lenge det er snøfritt, føre en ganske tørrskodd tilværelse her på bruket.

Her er byggverket tett, og kjøkkenbenk settes opp.

IMG_0490

 

Kjøkkenbenk med sommervann ved siden av grillen må man ha!  Grillen skal stå ved veggen til venstre, og det kommer hyller mellom stenderne oppover veggen over benken. Jeg har malt veggen og innsiden av døra i en lys kittfarge i kveld, og jeg kommer tilbake med ferdig-bilder med litt dandering og stæsj sånn etterhvert.

IMG_0491

Ble det ikke vel fint?!

6 kommentarer til «Byggeri, byggera! Trallala!»

  1. Ble virkelig flott,savner noe slik jeg og.Det blåser
    rett inn her og jeg driver å pusher på for at han skal
    få blod på tann…men men han er ikke slik laga ….

  2. Det blir veldig fint! Jeg er også veldig glad for å kunne lage mat på terrassen. Det gjør seg i sommervarmen. Dette er mye mer fancy enn mitt, og er deg vel unt. Blogg noen fine sommermater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *