Pinseflid

Pinseflid


I ukesvis har jeg gruet meg til å få skikk på stien i Skogsbedet, som hadde grodd til noe så aldeles, og verre og verre ble det jo lengre jeg gikk og gruet meg… Aviser har vært samlet hele vinteren, svigers hadde levert et lass bark, og alt lå til rette for å sette i gang. Disse fridagene har jeg endelig fått ut fingern og gjort det, og nå ser det nesten prydelig ut, ikke sant?

For the record: omtrent som det så ut før jeg begynte – bare legg til noe tett gress også,

-og avisstadiet.  Man dekker med aviser for å hindre at det kommer lys til ugresset som gjerne vil opp i lyset igjen. Tykke lag med aviser må til!

Det er rart med det, -når man får unna en stor oppgave får man energi til andre ting også. Så nå er store deler av Skogsbedet luket, og jeg har flyttet en Hosta som sto helt nedgrodd i flytte-planter-kaoset fra i fjor litt lenger nord i bedet. Nå briljerer den som «kantplante» i selskap med diverse andre fininger 🙂

-og disse valmuene, altså! De jeg grov opp i våres, ikke sant? De er nå ufattelig flotte når de står slik som nå!

Været i pinsen har vært upåklagelig så langt. Vi har sittet og ligget i sola i lange baner, og svettet litervis i løpet av hagearbeids- og snekkerøkter. Vi får nemlig ny levegg, -den får egen post 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *