Fjærlett, liten sommerjakke

Fjærlett, liten sommerjakkeJeg strikker en tynn og lett, liten sommerjakke i en grågrønnblå farge, -nesten umulig å gjengi i kveldslys. Kanskje bildet nedenfor gir et litt mer realistisk inntrykk, og der skimter du bilde av jakka på mønsteret også.
Det skal bli en sånn jakke man drar på seg over t-skjorte til hverdags for å lune seg litt på kjølige dager og på kontor med litt kjipt stilt temperatur. Den strikkes fra toppen og ned, glattstrikk som du ser, og fram og tilbake, noe som er lettere kjedsommelig, men jeg tror den skal bli fin til slutt 😀

2 kommentarer til «Fjærlett, liten sommerjakke»

    1. Ja, det er temmelig vanskelig å få gjengitt fargen riktig. Den er en mellomting mellom de to 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *