Perfekt start på palmehelg

Perfekt start på palmehelg

Gammelt blåveisbilde får stå for dagens dekor. Jeg kan nemlig klappe meg sjøl på skulderen og konstatere at jeg har holdt på ute i hagen siden kl. 11 (=ca, fem timer) i formiddag, og at Skogsbed og Rosebed nå er ferdig rydda, og at stien mellom de to bedene er raket. Jeg fant et sentralt arnested for utklekking av de lakkrøde også, den digre prydgresstua i Skogsbedet formelig yrte av de røde, rene skjære juletreet. I morra skal dekoren tilføres et lett snødryss av maurkverk. Mowahahaha!!!
Vårryddingsmuskulaturen i rumpe og lår er aldeles mør som seg hør og bør (hoho, det rimet!), og jeg er svært tilfreds. Min kjære er i gang med høytrykksvaskeren på terrassen, slik at vi kan nyte tilværelsen der fra i morra av.

Ikke bare har jeg ryddet i hagen, jeg har slappet av i sola også, og endelig fått lest ut Vindens skygge, som var god, men litt tung å komme gjennom, lissom. Ansiktsfjeset er ganske rødt 😀 Nu går jeg i dusjen, og i kveld skal det blir deilig lørdagskveld med Salmalaks m/chili, ingefær og hvitløk samt soya, og en deilig hvitvin til. Liflig!

One thought on “Perfekt start på palmehelg

  1. Herrlig! – Og kanskje jeg skal ta dette som en inspirasjon til å ta fatt på ‘Vindens Skygge’ (Nettopp ferdig med ‘Hvis Gud vil’ av Niccolo Amanti)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *