Endelig! den aller første

Endelig! den aller første

image

Er den ikke fin?!   Nå begynner det seriøst å bli vår i hagen. Da jeg dro hjemmefra i går morges lå det snø i nesten hele tunbedet og store deler av hagen foran huset, og det var fortsatt så mye snø på terrassen at det var vanskelig å komme ned i hagen uten å klatre i kaldt og hvitt.  Nå i ettermiddag er det helt bart i tunbedet og på forsida av huset, krokusen kommer altså, og jeg har vandret over terrassen, ned til snøkanten i hagen nord for huset. Frisk bris 15-16 mildegrader og sol gjør susen!

Naboen med 100% sørvendt tomt er observert med rive i hagen, kattene jamrer om nettene, jeg konstaterer at chilibuskene antakelig er daue likevel – antakelig av tørke denne gangen, og at isolasjonen bør rives ned i drivhuset.  Da er det nok på tide å få tomatfrøene i jorda. Seint, men forhåpentligvis godt.  Fy, så treig jeg er!

4 kommentarer til «Endelig! den aller første»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *