Vårfornemmelser for folk og dyr

Vårfornemmelser for folk og dyr

image

Nå er buntene med påskeliljer kommet i blomsterbutikken. Fire bunter for kr.100,-, og den bet jeg på 🙂 Har bevilget meg en dag i byen, i vårfrakk og sjal. Sjalet ble for varmt, og alle folka var kjempeblide i ansiktet og det yrte og krydde med disse blidingene over alt i hele byen. Da jeg passerte brygga mellom taxiholdeplassen og Odden, ble jeg stående og betrakte svanene, som seilte rundt på havna, strålende hvite og vakre. Snart skal de tigge godbiter fra båtene, og hvese uvennlig og «utakknemlig» til vennlige givere.

image

Så kjøpte jeg en khakifarget Essie-neglelakk på salg, samt ny maskara. Og tannpasta. Resten av ettermiddagen skal jeg bruke til å spille kjempehøyt og synge Bach, og så blir det thai-fiskekaker og Mesternes mester i kveld. Det er slettes ikke så verst å ha huset for seg selv innimellom.

One thought on “Vårfornemmelser for folk og dyr

  1. Faktisk vårstemning her og. Mannfolket og jeg har gått en lang tur i sola og kjent påskestemningen bre seg. Men det er mye snø, da… En gang må den vel smelte 🙂 Syng i vei – fader Bach er verd å øve på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *