Artige og vakre smykker

Artige og vakre smykker

Jeg har surfet litt rundt i formiddag, og fant denne spennende smykke (++) designeren, som driver på i USA, men sender over hele verden, så vidt jeg kan se.  Designeren heter Melissa Borrell og lager metallsmykker som er “flatpakkede” krummelurer som sitter i egen ramme, og som du “popper” ut, og deretter setter kjede eller kroker på og, simsalabim!, har et smykke.

Sånn, sim…

Leaves Large Earrings

salabim!

Leaves Large Earrings

 

Hun lager både ørepynt og anheng

Flower Pendant/Earring Set

 

Dette er ganske rimelige smykker etter mine begreper.  Settet i rødt over her ligger på 59 dollar, og det er jo egentlig ikke så gæli, eller hva?  Hun lager dyrere stuff også, som ikke er pop out, som for eksempel dette halssmykket:

 

Narrow Topography Necklace

 

Tips til kvinnen som har alt, neste gang det er burdag eller jul, eller noe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *