Litt julestemning en novemberkveld

Litt julestemning en novemberkveld


Det var en glimrende korprøve i går. Dirigenten presenterte oss for noten til «Hallelujah» fra Händels Messias, en låt vi alle hadde vært borti før, så etter en kort gjennomgang smalt vi til, herlig og barokt.  Riktignok er ‘King of kings’-frasene tiltagende krevende for en sopran som egentlig er mezzo, men det gikk – noe har skjedd med teknikken i høst. Noe positivt – jeg blir ikke hes av å synge – nesten.  Anyways, gjett om jeg var sprutfull av energi da jeg kjørte hjem fra øvelsen kl 22 i går kveld ?   😀

2-18 Messiah_ 42. Chorus_ _Halleluja

Du hører English baroque soloists og Monteverdi-koret under ledelse av John Eliot Gardiner.

4 kommentarer til «Litt julestemning en novemberkveld»

  1. Fikk ikke til å spille av filen din, men jeg kjenner jo denne godt. Vil også synge «Messias» en gang til før jeg dør… Vi har også sunget Hallelujah, men det er lenge siden nå. Ellers skal jeg snuse i postkassa seinere i dag…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *